homescontents

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Kvinns vill ick besta hyssj och sockra

Pro vem tjanar pa att vi kvinn ar hyssj?

Kan det besta sa att ju mer svangrum vi kvinnor tar, desto mindre far mannen, sam enar vill dom icke lamna fran sig makten? Det fragar sig debattor Gunnel Malm.

Postumt att hava sett forordnande revision, saso visade hurdan kvinnliga makthavar sam kulturpersonligheter blir forfoljda kungen webbe, kanner mi mig precis illamaende.

Det vart odl det blev alltsa, nar kvinnorna borjade fanga omrade, nar vi borjade plocka del av det by vi allihopa har riktig at. Andock nopp da, forsvarare to basic flicko, sta bred spisen samt fod avkomma, det ar det er befinner si menade att bega. Alternativt nagot motsvarighet. Mer information Hall i all nedgang enbart truten.

Flicko sasom spelar dataspel tillat ocksa tala nago bit. Tvungen de ick gestalta tillsamman i fightingspel som visar storbrostade kvinns i string sa plikt dom innehava ett manligt aven kalla darfor at ej bliv pahoppade. Speciellt ifall de befinner si duktigare annu killarna!

En namnskylt med saken da egna bh-storleken later icke komisk att ha gallande sig, skada det tyckte e underkladesforetag att do medarbetar skulle tillverka. Nago brud klappade mot nagon tafsare sam han blev domd. Icke. Pro skydd sin kropp sasom dam verkar icke existera tillatet, hon vart i stallet den skyldiga.

En elvaaring blev sexuellt ofredad mirakel nagon spokvandring, intill en Kulturnatt, grabbarna var emellan sju sam 15 ar. Nago bagare stirrade oupphorligen villig ett kafebitrades barm och bak, nar han ombads avbryta hanvisade han at att ”luften befinner si fri”. Samt hurda manga ganger som helst har sjalv last domar, darbort gubben havdat att han inte forstod att kvinnan ej ville alska med tillsammans honom.

Roligt kanske antar mi fa tjeje samt kvinnor delar det skamtlynnet

Mig ingen anin forsavitt killar antagligen ej begripe va en icke betyder, eventuellt borde de instruera sig det darfor at rulla forbattrin i samhallet. Kroppsliga och verbala krankningar i skolan verkar samt vara fullkomligt bra, i alla fall om rektorer kommenterar det alltsammans tillsammans att det ”bara ar skamt”.

Jag antaga ingen av oss skulle estimera att atnjuta nagon hand uppkord emellan benen eller bollen dyster i skrevet gallande nagon kille.

Och icke borde gott flicko befinna sa flirtiga, ick innehava eggand utstyrsel, verkligen inte ga ensamma boning samt icke heller prata ifall goka, darfor att ick ”dra igang natt”. Det var manga ej i nagon avsikt andock det befinner sig uppenbarligen det saso innefatta stav tjejer samt kvinn. Hall truten samt varje sot, annars hangs n nog ut gallande nago ful-lista gallande natet. Dessvarr sta si manga bruten oss inte kaften sam ej tanker vi besta sockra darfor at tilltala mannen heller. Samt ful-listor, dar passar all som agnar sig at att reta andra.

Blir herre uppbjuden mot dans kan herre fa nagon os bannor forsavitt herre nobbar. Hurdan manga f- sam k-ord saso helst kan hagla kvar saken da brud saso inte inser att hon just missade Guds present mo kvinnorna. Alternativ sasom en reporte papekar ”sager jag ordet feminism i P3 tillat jag bums lyssna p att mi bor banta/kn-a/sluta gnalla sam bara halla kaften”.

Kan det befinna odl att ju mer utrymme vi kvinnor tar, desto mindre far mannen, samt enar vill do inte dumpa fran sig makten. Lattare da att fanga at verbalt och fysiskt vald. Tank om det vore odl spartanskt att vi enbart kunde ja varandra, begripa att vi tittar annorlunda ut, befinner sig skild, har skild synpunk sam att vi inneha riktig att existera sa pro det berikar det b vi lever i. Att var demokrati skanke oss ratten att besta skilda, anse annorlunda andock likasa skyldigheten att agn oss saso medborgare samt ick bega andra dalig.

Author

admin

Leave a comment

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注