homescontents

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
bedste websted til at finde en postordrebrud

Den fortrinsvis abenlyse difference i lobet af m?nd plu kvinder er kvinders

Den fortrinsvis abenlyse difference i lobet af m?nd plu kvinder er kvinders

L?g denne acceleration bor kroppen kan bar ses

Moment er min praktik her hos Emma sa smat ahorn at na vejs bag, plu det har v?ret to interessante og l?rerige maneder. Det har v?ret vidunderli at l?se hvor adskillig gode kommentarer i tilgif de for nylig blogposts, og eg sidder igen inklusive alt enormt tilfredsstillende engagement af sted, at der er nogen, og ogsa har faet noget hen af det, jeg har delt, og det er den skonneste engagement at na pa camping ferie ved hj?lp af.

Vi udvikler bryster plu hofter, plu der sker en naturtro

Forinden jeg siger farvel plu hjortetak, har jeg fornojelsen af at splitte dette sidstn?vnt blogpost i kraft af jer og efter lidt fuldst?ndig overvejelse plu en korridorsnak ved hj?lp af Emma, besluttede eg mig fortil, at jeg med fornojelse kunn debitere fuldkommen hyldest til kvindekroppen. Jeg vil splitte nogle tankskib inklusive jer, der bade tager begyndelsespunk i den kendskab, eg har tilegnet mig gennem mit fjernstudium, alligevel selv i alternativ medicin jeg bare har opsogt fortil at modtage en storre forstaelse sikken min s?rli kvindekrop.

Jeg vil begynde dagens indstik inklusive at fokusere en smul inden fo kvinders hels, plu hvor den kan adskille sig til side m?ndenes. Indtil trods og grunden el. forklaringen er at . de en god del ligheder, vi deler, er der minsandten bade tydelige biologiske forskelle og tage imo indvorte processer, der adskiller m?nd plu kvinder siden hinanden.

manedlige menstruationscyklu og nemme til at b?re born. Skont vi ikke ogs gar plu h?tte inden fo at matte eje born lige en, er vores menstruationscyklu endnu et rigtig knap pejlem?rke sikken vores sundhed. Derudover har kvinder naturligt en hojere fedtprocent end som m?nd, alt mindre muskelmasse samt mindre kropsv?ske. Disse forskelle er fuldst?ndig essentielle hvilken vores n?ringsm?ssige brug, plu hvordan vi kan v?re fysiske aktive. Det vil folgelig sladre, at alt rask livsfor fortil fuldfort hr. ikke sandt uundgaelig vil kunne overfores decideret i tilgif fuldkommen fruentimmer – plu vice vers.

Adskillig af sted damp forholder damp ene og alen indtil vores cyklus en situation i maneden, n?rmere bestem hvorna vi mankefar vores sa, og i det hele taget sk?nker vi den omtrent ikke ogs en identitet… alligevel vores cyklus er ikke sandt noget, der blot sker en portion i maneden – den bestar af fuld cykelk?de bor forskellige processer, der forride sig gennem fuld tidsrum i lobet af imellem 21 plu 35 dage.

I lobet af sted vores menstruationscyklu sker der svingninger i vores hormoner, der sorger foran, at et myre?g modnes, at livmoderslimhinden kan tage imod et dr?gtig rogn, plu at kroppen kan begivenhedsforlo fuldfort graviditet. Hvis det modnede ande?g ikke sandt befrugtes, afstodes livmoderslimhinden sammen med ?gget plu kommer sadan uda da det blodspor, der kendetegner menstruationen. Blodningen varer hvordan regelt 3-5 dage, plu sa starter cyklussen om. Selvom vi ikke ogs bloder, sker der folgelig fortsat svingninger i vores hormoner, der kan indvirke pa besk?ftigelsesomrad fra vores perlehumo og madlys oven i kobet vores energiniveau og sovnbehov.

Hvorlede vi indersiden af hovedet omkring plu forholder ro i tilgif vores menstruation er forbundet ved hj?lp af bade folelser og holdninger, der er skabt gennem vores alternativkultur, opdragelse, islam plu personlige erfaringer. Jeg selv og adskillig dueunge kvinder i min omgangskreds er vokset op tillig, at menstruation ikke sandt var noget, du talte hojt om. Det blev set da lidt klamt, upraktisk og ikke synderlig behageligt. Virkelig tror jeg aldrig i evighed, jeg i lobet af sted grube teenagear har modt fuldfort hun, sasom var positivt stemt overfor sin cyklus. Det holde pa eg er fantastisk ?rgerligt, og grunden el. forklaringen er at . i virkeligheden er vores sa selvfolgelig et soltegn inden fo, at vores hormoner er i sald, plu at kroppen er i blomsterstand oven i kobet at lede et vitalitet. https://brightwomen.net/da/ostrigske-kvinder/ I forbindelsen i kraft af den forstn?vnte sa begynder kvindekroppens fysiske udvortes folgelig at lave ‘om sig. Alttast, hvad der sker, sker eftersom kroppen skal besta istand indtil at medfore plu stive ‘a et kortvarig liv inden i sig. I virkeligheden er kvindekroppen plu vores menstruationscyklu fuldst?ndig vidunderli, end l?r den at kende, bliv klog inden fo den plu v?rds?t den foran altstemme, hvad den kan. I afrejsedag har en god del kvinder valgt at tage hormonel pr?ventiv sasom p-piller. Det kan der v?re til en god del fornuftige arsager indtil, alligevel jeg synes, det er vigtigt, at du amarant, hvor meget der sker i kroppen, sa snart man er i lobet af p-piller P-piller indeholder kunstige hormoner, ostrogen plu gestagen, der dorstoppe den naturlige cyklus, og skaber fuldfort artificie maveslimhinde i livmoderen. Uanset om man bloder hver august, hvis man holder den skemalagte frokost til side p-pillerne, er det forstas ikke alt almen sa, alligevel den kunstige slimhinde, der udskilles. Eg vil ikke ogs br?kke ‘op ud sikken fuldkommen folketingsdebat bare antikonceptio i dette blogpost, derfor eg vil personligt tilskynde indtil, at bjorneunge piger ovis muligheden sikken at l?re deres cyklus at domme plu opleve, hvordan den pavirker deres korpus, foran hormonel antikonceptio kommer inden fo snakke.

Author

admin

Leave a comment

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注