homescontents

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
vad Г¤r postorder brud

Kan ni avlona for Tinder tillsammans ett PayPal-konto?

Kan ni avlona for Tinder tillsammans ett PayPal-konto?

Ifall n vill fa mer Tinder-atgard samt innehava lit bonus pluringar, kan Tinder fordel alternativ Tinder Gold vara det ni soker. Dom forbattrar saken da ursprungliga Tinder-upplevelsen meda som dom lagger at nagra utvecklande funktioner. Men o du vill halla sakerna gomda alternativ rengora, kan du erlagga fo Tinder med ditt PayPal-konto?

Ni kan betala akte Tinder med PayPal asianbeautydating flicka, skada endast indirekt. Tinder anvander appabonnemang akte att f betalt, vilket innebar att n staller in din ersattning i Apple alternativt Google. Ni kan betala forut dessa tjanster tillsamman bistand fran PayPal, varfor n endast kan finansiera fo Tinder tillsamman ditt PayPal-konto indirekt.

Betala forut Tinder Fordel eller Tinder Gold

Om ni redan besitta Tinder samt vill hava mer, kan Tinder Plus alternativ Tinder Gold overlamna hur sa ni behover. Tinder positiv kostar akt narvarande $ 9, 99 i manaden sam erbjuder nagon betydelse funktioner som utfor att appen enkom ar lite battre. Tinder Gold kostar nago bonus $ 5 per manad sam erbjuder gillar dig. Sjalv tacker funktionerna langst ner.

Spendera pro Tinder via Apples App Store

  1. Trada mo App Store p din enhet.
  2. Zappa at botten.
  3. Logga in tillsamman ditt Apple-ID
  4. Bladdra ner mot Prenumerationer och valj administrera.
  5. Valj Tinder samt stall in reglaget pro automatisk fornyelse at gallande alternativ valj subskriber.

Ifall n inneha PayPal installd som betalningsalternativ i App Store kan ni avlona igeno saken da metoden. Ni kan aven behandla dina prenumerationer genom iTunes, andock det verkar lattast.

Avlona forut Tinder igenom Google Play Handelsbod

Synonym forfaringssatt fungerar for Google Play shop. Du kan aven betala genom appen skada sjalv tycker om Google Play affar mer.

  1. Trad at Google Play Affar.
  2. Sok efter Tinder i listan over installerade appar sam valj dess sida.
  3. Valj behandla prenumerationer.
  4. Valj Prenumerer.

N kan avsluta ditt Tinder-abonnemang i genom att genomfora identisk steg samt valja Avbryt alternativ fullgora prenumerationen. Nar du inneha avslutat din Tinder-prenumeration kan n utnyttja premiumfunktionerna fram mo slutet fran din faktureringsperiod. Enar atergar ni at den fria versionen fran appen.

Vad erbjuder e Tinder-abonnemang?

Tinder positiv erbjuder obegransat sortiment, 5 jatte tycker om ett dag, 1 Tinder Boost nagon manad, Passport och Spolning, mojligheten att angra din senaste swipe. Tinder Gold lagger till de sasom ni gillar.

Obegransat Likes ar bra om ni bor nagonstans med manga Tinder-anvandare. Ni kan botten upp oforfalskad laka dagen sam aldrig ga ut. Saken da fria appen begransar dina riktigt swipes, vilket ar godkanna akte lediga anvandare alternativt de i mindre stader, andock forsavit du bor nagonstans befolkade alternativt vill anvand appen mo sin fulla mojlighet, behover du mer.

Obegransat Likes Super Likes ar forut o n sannerligen gillar nagon sam vill betrakta mot att de marker de. Sjalv finner dessa skumma men manga itu folk gor det inte sa att du pappa mer ut fran dom. Tinder Boost placerar ditt profilkort langst upp i dacken gallande dina rimli matcher. Ju oftare du traffas, desto mer sannolikt skall n sippas.

Passet tillater dej att andra din geografiska omrade. Behandig forsavitt du reser alternativ arbetar konungen vagen. Rewind ar saken dar mest anvandbara funktionen arme. Det later dej angra din senaste svepning. Gangbar ifall du ej uppmar och oavsiktligt sveper vanster gallande nagon n anta att ni tillracklig vill. Do kommer att dyka upp aterigen i din stack, andock ifall ni icke vill vanta, kommer Rewind att hjalpa till.

Tinder Gold-funktionen gillar dig ar ganska farsk. Det utfor att du kan beskada vem som har swiped pa rak arm konungen dig allareda. Vanligtvis tvungen ni vanta samt betrakta om ni passar nar n sveper riktig allena. Uppskattar ni har en visst fonster saso visar dig alla som allaredan har swiped riktig pa de. Det ha ar nago tidsbesparare for populara folk. Om du tycker att din imag pappa avsevart upphet, gillar ni kanske var investeringen.

Pa faste itu hur foretaget hanterar abonnemang kan du inte ge ut akt Tinder med ditt PayPal-konto. O n anvander PayPal i App Store eller Google Play kan du bruka PayPal for att erlagga, inte direkt.

Author

admin

Leave a comment

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注