homescontents

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
var hittar jag en postorderbrud

Du behover inte visa upp dina kulturella kunskaper

Du behover inte visa upp dina kulturella kunskaper

Undvik stereotyper

De flesta man formodar att asiatiska kvinnor ar naturligt blyga och undergivna, vilket ar en stor missforstand. Test ej att stereotypisera nagon utan att uppfatta dem forst. Snacka och lar uppleva dem gallande samma fason som du skulle foreta med alla andra karleksintressen, oavsett deras etnicitet.

Du kanske vet jatte- ifall asiatisk kultur. Men om du antaga att du kommer att lite applader om du trycker upp din vetande i ansiktet gallande dem, inneha du felaktigt. Det inneha funnits flera fall dar hanar inneha agnat hela dejten at att prata ifall sin kultur. Detta kommer garanterat att besvara din dejt mest darfor att det inte ar en norm att fa dem att kanna sig avskilda och avvikande pa grund av sin etnicitet. Saledes skulle det mildra ifall du undviker sadana konversera. Prata istallet med dem om era gemensamma intressen och passioner som ni brukar foreta.

Var hederligt och rolig

Prov ej att ha en bedraglig personlighet kungen internet forut att imponera kungen nagon. Detta ar speciellt angelaget om du ar ute efter langsiktiga ataganden. Varenda enbart den riktiga du och forsok att ha roliga och klarna konversationer forut att bracka isen. Dividera aven med dig av dina personliga bestyr och din bakgrund, men inte forut mycket. Du plikt kanna till varenda gransen gar.

Test att undvika att lovprisa deras ogon

Du tvungen vara avsiktlig om att de flesta asiater inneha liten, enformiga ogon. Detta har skapat jatte- onodigt hat, mobbning och rasistiska fordomar kontra dem i det forflutna. Darutover inneha massa asiatiska kvinnor sjalva vittnat om att de ej uppskattar nar utlanningar ger komplimanger till deras ogon kolla in dessa killar. Spartanskt uttryckt befinner sig ogonen i en grazon, och du bor avstyra amnet ifall du inte ar asiat. Istallet kan du tillagga andra grejer som deras barr, lappar, personlighet och sa framat.

Anse ej deras brytning.

Varje inte overraskad och ge inte komplimanger till din partners tungomal eller nar han eller hon talar engelska. Det ar vanligtvis nedsattande och skulle inte beaktas dessutom om dina avsikter varenda goda. Detta ar samt en genre som inneha anvants mot asiater pro att mobba dem. Det ar namligen en emotionell forfragan och bor ej tas lattvindigt.

Vilken ar den basta asiatiska dejtingsajten?

Du kan ga vilse i svarmen fran asiatiska dejtingsidor och appar. Men efter avsevart vida forskning kan vi konstatera att Tinder for narvarande ar en fran de basta online dejtingsidor. Den inneha mer an 57 miljoner anvandare globalt. Fran dem ser cirka 95 % till att pricka forsvinna matchningar ansikte mot plyte inom bara en vecka. Om du ar mellan 18 och 30 ar och letar efter nagot avslappnat ar Tinder definitivt precis pro dig. Forutom detta inneha massa folk aven hittat forsvinna sjalsfrander har.Du kan ga vilse i svarmen fran asiatiska dejtingsidor och appar. Men efter ofta vida forskning kan vi konstatera att Tinder pro narvarande ar en av de basta dejtingsidorna kungen natet.

Dessutom finns det en app for Tinder. Du kan ladda ner den till din Android eller iPhone och registrera dig med ditt Facebook-konto eller telefonnummer. Darpa plikt du addera din profilbild och dina personuppgifter. Darjamte kan du stalla in din onskade alders- och platsgrans. Efter detta kan du ga av stapeln swipa.

Du kan forbruka Tinder helt gratis. Gratisversionen tacker alla grundligt funktioner som swiping och textning. Du kan dock sparra upp nya och dynamisk funktioner i genom premiumversionerna.

Tinder Plus

Denna grad ger dig obegransad swiping, opportunitet att justera din sate med Passport, extra boost, fler Super likes och Rewinds per manad. Du kan samt stavja vilken information som folk ser om dig, till exempel din alder och ditt avstand, och utrona appen utan att bli avbruten av reklam.

Author

admin

Leave a comment

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注